14 Floors Houghton

October 9-12, 2017 Agenda

Tuesday, October 10, 2017

9:00 AM

(60 min)

Breakfast Shelden Grill (7th floor of hotel)
10:00 AM
(120 min)
CIS roundtable with ICC / CS / ECE 112 EERC
12:00 PM
(60 min)
Lunch TBD
12:40 PM

(~60 min)

SBE Strategy Class – guest Fisher 129 Share your CEO experiences with students 30 students
2:00 PM Campus Forum with President MUB A Formal state of the state Campus
3:00 PM
(30 min)
Maker Space tour & Pavlis Honors College (PHC) & Innovation Center for Entrepreneurship (ICE) ecosystem updates MUB Pavlis
3:30 PM

(30 min x 3)

Classroom / Mentor Sessions B01 MUB Adam Weber Pavlis
3:30 PM (concurrent, 60 min) SBE Entrepreneurship Class
(2 min pitches or gp-arounds)
MEEM 302 Coach eight startup teams seeking to crowdfund their ventures. 26 students
5:00 PM
(60 min)
Pavlis Honors College social GLRC atrium Informal networking ┬áto precede business pitches. Heavy hors d’oeuvres. Qty. 50 – high-tops in atrium. Beth & Carol.
6:00 PM
(~90 min)
Business Plan Pitches – (Idea / Seed Stage) GLRC 202 PHC and SmartZone advanced business plan pitches. Classroom style setup. 30-50.

Wednesday, October 11, 2017

9:00 AM

(60 min)

Breakfast Shelden Grill (7th floor of hotel) Informal. Private Buffet.
10:00 AM

(60 min)

Research, Corporate, Michigan Tech Entrepreneurial Support Corporation Lakeshore 123 Baker
11:00 AM
(60 min)
SmartZone overview Lakeshore 123 SmartZone
12:30 PM
(~90 min)
Lunch CFCO
2:00 PM
(60 min)
CS current and future research, CS faculty and graduate students Rekhi 101
3:00 PM SBE strategic plan discussion–with Dean Johnson AOB 101 The business school will share its strategic plan
5:00 PM
(60 min)
ICE House tour & student discussion ICE House
21610 Woodland Rd, Houghton
6:00 PM Exec. Reception at ICE House ICE House
21610 Woodland Rd, Houghton
Annual social event with students, staff, faculty, execs. Julie cater

 

 

Thursday, October 12, 2017

9:00 AM

(60 min)

Breakfast Shelden Grill (7th floor of hotel) Informal. Private Buffet.
10:30 AM
(60 min)
Keweenaw Research Center / APS LABS (tent.) KRC / APSRC Geoff & APS
12:30 PM
(60 min)
Working Lunch (& Jim Fish present) GLRC 202 (Adam get Rodeo?) U-Shape for 10
2:00 PM Wrap-up / Next Steps GLRC 202 Open invite for discussion U-Shape for 10
3:30 PM Depart to CMX for NetJet flight